Transsurfing

de realiteit is stuurbaar

De werkelijkheid bestaat onafhankelijk van jezelf zolang je daarmee akkoord gaat.

Je krijgt wat je kiest.

Quantumfysica is een relatief recente tak van de natuurkunde, die zich bezig houdt met de hele kleine deeltjes. Op dit kleiner-dan-klein niveau heeft men ontdekt dat een deeltje zich soms als materie en soms als golf gedraagt. Deze ontdekking heeft – naast vele moderne wetenschappelijke toepassingen – ook verstrekkende gevolgen voor ons wereldbeeld. Immers, zowel de wereld om ons heen als ook wij mensen zelf zijn uit deze deeltjes opgebouwd. In de kwantumtheorie wordt door deze ontdekking de werkelijkheid op een fundamenteel andere manier benaderd dan in de klassieke natuurkunde. Niet langer gaan we ervan uit dat er een waarnemer-onafhankelijke werkelijkheid is, en dat natuurkundige grootheden continue variabelen zijn die in elke gewenste combinatie gemeten kunnen worden. In plaats daarvan blijkt alles met elkaar in verbinding te staan, en wordt de realiteit door de waarnemer zelf gerealiseerd.


Het TransSurfing-model is geschreven door de Russische kwantumfysicus Vadim Zeland, die naarmate zijn carriere vorderde tot de conclusie kwam dat er definitief bewijs was van het bestaan van een energetisch veld waarin alle informatie in de vorm van energie stationair is opgeslagen. Ook concludeerde hij dat wij zelf degenen zijn die bepalen welke werkelijkheid in ons leven vanuit dat veld gerealiseerd wordt. Zeland raakte door deze ontdekking geïnspireerd, en schreef in 5 opeenvolgende delen het Transsurfing-model. Dit model is bedoeld om met de in de wetenschap opgedane kennis mensen een praktisch instrument te bieden om hun leven weer in eigen hand te nemen, en hun eigen persoonlijke levensdoel te realiseren. Het eerste deel van deze serie is in 2012 in het Nederlands uitgegeven door Deltas Centrale uitgeverij. Aan de vertaling van de overige delen wordt gewerkt.

Het tweede deel van Transsurfing, niveau 2 “Het ruisen van de ochtendsterren” is nu ook beschikbaar in het Nederlands.

Ga naar de bestelpagina.


In 2012 is het eerste deel van TransSurfing in het Nederlands verschenen.

Ga naar de bestelpagina.

Heb je interesse in deelname aan een TransSurfing workshop of wil je een sneak preview ontvangen? Stuur ons een mailtje.

Like onze Facebook-pagina, en blijf automatisch op de hoogte van de alle nieuwe ontwikkelingen, geplande webinars, seminars en de nieuwste publicaties!